Børste

Photoshop lader mig ikke bruge pensel eller fyld

Photoshop lader mig ikke bruge pensel eller fyld
  1. Hvorfor fungerer min pensel ikke i Photoshop?
  2. Hvorfor kan jeg ikke male på lag Photoshop?
  3. Hvorfor fungerer mit helbredningsværktøj ikke?
  4. Hvorfor fungerer min Photoshop ikke?
  5. Hvorfor fungerer min lagmaske ikke?
  6. Hvorfor er min børste et hårkors i Photoshop?
  7. Hvorfor er min lagmaske hvid?
  8. Hvordan nulstiller du stedet helbredende børste værktøj?

Hvorfor fungerer min pensel ikke i Photoshop?

Hvis et værktøj ikke fungerer, som du forventer, kan du prøve at nulstille dette værktøj ved at højreklikke på dets ikon i indstillingslinjen og vælge "Nulstil værktøj" i genvejsmenuen. Tjek også dine forgrunds- / baggrundsfarver nederst i værktøjskassen. De skal være sort / hvide. Tryk på D for at nulstille det, hvis det ikke er tilfældet.

Hvorfor kan jeg ikke male på lag Photoshop?

Photoshop tillader kun én ting på Type-lag - type! ... Hvis du har brug for at male på et typelag, skal du først rastere det (som konverterer det fra et redigerbart typelag til et almindeligt billedlag). (2) Den anden årsag er sandsynligvis, at laget er blevet "låst" til maling.

Hvorfor fungerer mit helbredningsværktøj ikke?

Højreklik på værktøjet og vælg "Nulstil værktøj" Jeg prøver dette, før jeg prøver en nulstilling af præferencer, fordi jeg er nødt til at gendanne nogle emner, som en præferencetilpasning fjerner. Det nulstiller også børsten, men hvis børsteindstillingerne blev kastet, løser det det også.

Hvorfor fungerer min Photoshop ikke?

Genstart Photoshop - og så snart du gør det, inden noget startes, skal du trykke på Ctrl + Alt + Skift-tasterne samtidigt. En dialogboks kommer op, der siger ”Slet Adobe Photoshop-indstillingsfilen?”Klik på“ Ja.”Photoshop vil slette filerne, genstarte og oprette nye præferencer.

Hvorfor fungerer min lagmaske ikke?

Løsning nr. 1: Indstil børstetilstanden til normal

Hvis du ved, at lagmasken er valgt, men ikke ser ud til at bruge dine børster, skal du kontrollere blandingstilstanden for penselværktøjet. Hvis tilstanden er blevet ændret til noget andet end Normal, skal du sørge for at ændre det tilbage.

Hvorfor er min børste et hårkors i Photoshop?

Her er problemet: Tjek din Caps Lock-tast. Den er tændt, og når du tænder den, ændres din børstemarkør fra at vise penselstørrelse til at vise trådkorset. Dette er faktisk en funktion, der skal bruges, når du har brug for at se det nøjagtige centrum af din børste.

Hvorfor er min lagmaske hvid?

Det hvide på masken afslører teksturlaget fuldstændigt. Det sorte på masken skjuler teksturlaget fuldstændigt, og det grå gør laget delvis synligt.

Hvordan nulstiller du stedet helbredende børste værktøj?

Nulstil børsteværktøjet

I værktøjsindstillinger, længst til venstre, skal du klikke på den nedadvendte trekant ved siden af ​​værktøjsikonet for at få et rullemenu. Klik på ikonet i øverste højre hjørne for at få en fly-out menu og vælg Nulstil værktøj.

Affinitetsdesigner Sådan klipes et objekt ved hjælp af flere andre objekter samlet
Hvordan vælger du flere objekter i affinitetsdesigner?Hvordan laver man en klipmaske i affinitetsdesigner?Hvordan kombinerer du figurer i affinitetsde...
Tilslutning til linjer i Affinity Designer
For at sammenføje punkter i Affinity Designer skal du vælge de to punkter med Node-værktøjet og derefter klikke på Tilslut kurver-handlingen fra værkt...
Sådan udvides streg fra billede i affinitetsdesigner
Sådan udvider du et slagtilfælde:Vælg figuren med enten Move Tool eller Node Tool.Klik på Udvid streg i lagmenuen.Hvad er slagtilfælde i affinitetsdes...